O mně

ARNIKA – Prostor pro Vás
Astrologie, homeopatie, terapie, pedikúra
Provázet Vás bude Blanka Selina Brisudová.

Kdo jsem ?
Jsem žena, kterou baví procházky přírodou v jakémkoliv ročním období, při nich se osvěžuje nejen moje tělo, ale i duše. Tak zvaná meditace v pohybu, tanec, šití a zpracovávání všeho, co nám příroda nabízí.

Ráda tvořím s lidskou duší – jak svou, tak i s duší příchozího, který svým příběhem obohacuje můj život a společně pak hledáme cestu z jeho spletitých událostí.
Miluji také aha…momenty, kdy si klient některé věci uvědomí z hloubky srdce. Astrologii vnímám jako cestu, na které máme možnost volby, kudy se vydat. Vždy je důležité především pochopit sám sebe. Když jsme si sami sebe více vědomi, můžeme pak žít hodnější život a situace kolem, nebo vztahy se sami poskládají. Homeopatie je za mě úžasná možnost, jak vrátit tělu vitalitu, fyzickou kondici a zatočit s neduhy, které nás trápí. Nabízí pohled na člověka jako celek, kde je propojeno tělo s duší. Obě tyto metody nás vedou k tomu přestat čekat na zázrak a žít své štěstí v běžné každodennosti a přítomnosti tady a teď.

Vedu klienta, k zodpovědnosti za své tělo, rozhodnutí, myšlenky, city a život.
Neboť to, co má člověk v sobě, ale nežije tím, roste a míří proti němu…

„Každý kdo přehlíží instinkty, jimi bude přepaden zezadu.“
C.G.JUNG

Jsem homeopatka. Homeopatii jsem se začala věnovat, když se moji synové potýkali s vážnou nemocí. Věřím v uzdravení a zlepšení kvality života nejen pro ně, ale pro všechny, kdo hledají alternativní způsob léčení.

Jsem astroložka. K astrologii mě přivedly situace v mém životě, kterým jsem nerozuměla. Při studiu jsem získala jiný pohled na věci a nyní mám schopnost pomáhat ostatním lidem z jejich trápení.

Strávila jsem 28 let jako průvodčí osobních vlaků. Kontrolovala jsem jízdenky, ale také poslouchala nesčetně příběhů a situací, které by vydaly na několik románů. Být průvodčí je trochu jako být psychologem na kolejích. Člověk musí umět vyslechnout, pozorovat a najít správnou cestu, která klienty dovede tam, kam potřebují.

Pomáhám svým klientům vystoupit z role oběti, aby mohli sami řídit svůj vlak života. Vyzývám je, aby si užili cestu s radostí a plnými doušky, ať je jakkoliv klikatá.

vzdělání:
3-leté studium Moderní astrologie
2-leté studium Lékařské astrologie
v astrologické škole Moderní astrologie

3-letý Kurz klasické homeopatie ve společnosti Uroboros v Brně

Vědomosti si neustále prohlubuji…

Aktuálně studuji Astrologii Petry Nel